פריקת פיקה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/07/2012 | 18:11 | מאת: ניקול

שלום, אני בת 18,לאחר פריקות פיקה.. נאמר לי שהסיבה לפריקות הוא המבנה האנטומי של הברך אשר מאפשר את "בריחתה". לאחרונה פרקתי את הפיקה בפעם השלישית בברך שמאל. הפיקה הוחזרה במיון וקיבעו אותי בגבס (3 שבועות). נשלחתי לצילום CT שבוע לפני הורדת הגבס. כיוון שעבור הקהל הרחב המושגים בתוצאות הם - סינית.. אשמח ל"תרגום" ופירוש לממצאי ה CT, ומה ניתן לעשות בנידון. ("אוסטאופניה מתונה" , "ניתוק קליפתי מדיאלי של הפטלה","פרגמנט מדיאלי חופשי") "לסיכום:1.עמדה מעט לטרלית של הפטלה השמאלית,אשר מדגימה אוסטאופניה מתונה ביחס לצד ימין. 2.ניתוק קליפתי מדיאלי של הפטלה השמאלית עם פרגמנט מדיאלי חופשי,באורך של 14 מ"מ וברוחב של 2 מ"מ - שינויים לאחר פריקות באים בחשבון. 3.המפרק הפטלו-פמורלי איננו מוצר ולא נצפו שינויים של CHONDROMALACIA PATTELA." תודה רבה מראש על כל עזרה והתייחסות!!

שלום ניקול,, פורום זה לא עוסק בפיענוח צילומים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית