כאבים עזים בברך עקב שחיקה - הכאב בעיקר בלילה!!!

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

22/07/2012 | 10:48 | מאת: דבורה י.

יש לי שחיקת סחוס (היצרות) לפי הצילום. במשך היום אני מתפקדת פחות או יותר אבל בלילה הכאב לפעמים מאוד מאוד חזק!!! ומוזר לי שדווקא במנוחה הכאב מתגבר ולא נותן לי לישון. אני כרגע מטופלת בתקופה ארקוקסיה שעוזרת לי אבל מותר רק 10 ימים ואחר כך הפסקה ובהפסקה הכאבים שוב חוזרים.... מדוע בלילה הכאב מתגבר ומה עושים? בתודה דבורה

שלום דבורה, לעיתים בזמן השינה יש לחץ על מפרק הברך כתוצאה מלחץ על חוליות הגב במקרין לברך. ישנם סיבות שונות לכאב וללא בדיקה מקיפה קשה לדעת את הסיבה לכאב. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית