כאבים בבכירים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/07/2012 | 21:36 | מאת: צורי

שלום לך לאבי יש כאבי ברכיים בשנה האחרונה זה החמיר לו ואחרי בדיקות בבית החולים אמרו לו שיש חשש לניבוי שרירים ושהדם בברך לא זורם הוא מושך את רגליו בעת ההליכה כי הוא לא מסוגל להרים אותם האים טיפול אלטרנטיבי כל שהוא יכול לעזור לו ?

שלום צורי, טיפולים טובים ומקצועיים יכולים מאד לעזור, השאלה מה הבעיה האמיתית. רק לאחר בדיקה כללית ומקיפה ניתו לדעת מה הבעיה האם הבעיה פיזית או קשורה לבעיה פנימית או אחרת. מומלץ לטפל מידית. בהצלחה אלי נחום

מנהל פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית