כאב בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

05/07/2012 | 21:52 | מאת: אנונימית

היי, אני בת 17, לפני שבועיים בערך עברתי תאונה, התהפכתי עם הקטנוע שלי לא במהירות אבל הקטנוע נחת לי על הרגל. במשך שבוע וקצת היו לי סימנים כחולים בשוק ובירך ובברך כולם ברגל השמאלית. בשוק ובירך הכאב עבר אחרי 3,4 ימים אבל בברך לא עד עכשיו. היה לי סימן כחול סביב כל הברך ועכשיו כל נגיע כל תזוזה של הברך כואבת לי ובכל קיפול של הברך אני מרגישה כאילו משהו נקרע מבפנים. אני לא יודעת מה לעשות והורים שלי לא יודעים על על זה ואני מעדיפה שלא ידעו, האם כדאי לי לפנות לרופא או שזה יעבור?

בדרך כלל הגוף יודע להבריא באופן עצמאי, אבל יש מקרים שרצוי לטפל על מנת שהמצב לא יחמיר. ממליץ לפנות לרופא שיעשה צילום או בדיקה וישלול בעיות שאולי נגרמו. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית