כאב בברך השמאלית

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/05/2012 | 09:27 | מאת: נדב

שלום, שלשום חשתי כאב בברך שמאל שהופיע בפתאומיות. הכאב נתפתח עד שאתמול בבוקר לא יכולתי לטפס מדרגות. אתמול בערב, אחרי שהתקלחתי במים חמים (מעט רותחים), הכאב החל להיעלם. הוא עדיין ישנו אך ברמה מופחתת למדי. האם אתם ממליצים לבקר אצל רופא משפחה? תודות, נדב

שלום נדב, לפי התאור שלך ממליץ לפנות למומחה ברכיים ולא לרופא המשפחה. רצוי לפנות למומחה שיאבחן את הבעיה בצורה מיקצועית. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית