מכשיר התומך בפיקת הברך בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/05/2012 | 02:44 | מאת: יוני

שלום רב, שאלה בבקשה... אני מעוניין לקנות משהו שיתמוך לי בעיקר בפיקה של הבדרך בזמן שאני עושה תרגילים בעמידה ומופעל לחץ על הברכיים , אני יודע שאני יכול למצוא בחנות של אורתפשיה אבל יש כ"כ הרבה מוצרים לברכיים, איך אדע מה הכי מתאים לתמיכת הפיקה של הברך בזמן מאמץ בעמידה וכשאני מתכופף קצת ועושה SQUAT? אשמח להמלצה אם אפשר תודה רבה

שלום יוני, יש בשוק אין סוף סוגים של ברכיות מיוחדות שיכולות לעזור לכאבי ברכיים ולפיקה. חלקם זולים וחלקם עולים אלפי שקלים. אני ממליץ לך לנסות משהו זול ומאד יעיל. קניזיוטייפ-הוא טייפ קינזיולוגי שמשמש למגוון רחב של יישומים כולל הפחתת כאבים, מניעה של פציעות, טיפול בבצקות ועוד תחומים מגוונים. הבעיה שאתה צריך למצוא מומחה שמומחה בנושא של הטייפ שידע לאבחן וללמד אותך איך להשתמש בטייפ. אתה מוזמן לקרוא על הטייפ http://www.advancemed.co.il/departmentPage.asp?catId=18 בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית