כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

02/04/2012 | 13:25 | מאת: נויה

שלום, אני בת 23 ולאחרונה אני סובלת מכאבי ברכיים, לפעמים גם כאבים חזקים. הייתי אצל רופא שקבע על פי הטענות שלי ולחיצה על הברך שאני סובלת של VCHONDROMALACIA PATELLAE דו צדדי. ונוזל תוך פירקי חופשי. שאלתי, האם יש בדיקות מדויקות אחרות כדי לקבוע דיאגנוזה בעניין. והאם יש טיפול מלבד פיזיוטרפיה. תודה רבה, נויה

שלום נויה, ישנם סוגי טיפול שונים לבעיות ברכיים, ללא בדיקה מקיפה לא ניתן לדעת את הטיפול המתאים, בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית