כאבים בברך ומיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/03/2012 | 10:56 | מאת: מבקש עזרה !

לפני 8 חודשים סובבתי את הברך , ניקזו לי דם ועשיתי פיזותרפיה עם שיפור, היה לי חשש לקרע. לפני חודש החמירו הכאבים הלכתי למיפוי עצמות והתוצאה היא: ? קליטה מוגברת לא סדירה בברך השמאלית עם הדגשה בקליטה בקונדילוס הפמורלי הלטלרי. הממצא יכול להיות משני לטראומה , ב-DD: פגיעה ליגמנטרית , AVN. ? מה זה אומר ומה ההסבר לכאבים לדעתך?

לפענוח תוצאות המיפוי יש לפנות לרופא המטפל. אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית