שחיקת סחוסי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/12/2006 | 13:02 | מאת: לאה

אני בת 75. הייתי אצל כמה וכמה אורטופדים ששלחו אותי לצילומים ומצאו כי הסחוסים בשתי הברכיים גמורים. כולם אמרו לי שאין מה לעשות, להוציא ניתוח, וכולם ניסו להקל על הבעיה בתרופות כאלה ואחרות שלא עזרו כלל. האם יש דרך לפתור את הבעיה במצב זה שאין סחוסים כלל, פרט לניתוח?

שלום לאה אשמח באם תשלחי לי את צילומי הרנטגן של הברכיים על מנת שאוכל לומר לך חוות דעת נוספת. לפעמים יש מצב שמפרק הברך לא יושב במקומו ובצילום נראה שהסחוסים יותר שחוקים. אבל בפועל המצב הרבה יותר טוב. אנחנו טיפלנו במאות אנשים שהיו לפני ניתוח להחלפת מפרק והצלחנו להצילם מניתוח.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית