שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/03/2012 | 14:33 | מאת: ריבי

שלום, בת 60, עם הסטוריה רבת שנים של שחיקת סחוס בעיקר בברך ימין, עברתי את מגוון הטיפולים, כדורים זריקות ארטרוסקופיה, הוצאת מים מהברך, האם יש עוד משהו שיכול לעזור שהוא לא ניתוח? תודה

שלום רב ריבי, ישנם דרכים רבות של טיפול בברך ללא ניתוח כמובן הכל בהתאם לבעייתך. ללא בדיקה מקיפה באשר למצב הברך ולבריאותך הכללית לא ניתן להשיב בתשובה רצינית. ממליץ לחפש באינטרנט פתרון לבעיות סחוס.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית