שחיקת סחוס בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

11/03/2012 | 05:49 | מאת: לי

בוקר טוב, לפני כחצי שנה החלו כאבים בברך שמאל ולאחר צילום, התברר שיש לי שחיקת סחוס ובמיפוי עצמות לא נתגלה שום ממצא חריג. אני צועדת הרבה ומתעמלת הרבה (אני בת 62). התחלתי טיפול בנעלי אפוס אבל עדיין אין שינויים משמעותיים לטובה. הציעו לי זריקה של חומצה הילוריאנית. האם כדאי? האם יש משהו נוסף לא חודרני שניתן לעשות? תודה ושבוע טוב

שלום לי, אפשר לקרוא על הטיפול ובעיות סחוס באתר CRT WWW.CRT.CO.IL

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית