תוצאה של מיפוי עצם ו/או מפרק,SPECT

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/03/2012 | 16:48 | מאת: הנרייטה

שלום מבקשת יעוץ או פינוח של התוצאה כאבים בברך שמאול לאחר חבלה: הודגמו פרפוזיה ו -BLOOD POOL מוגברים באופן דיפוזי, כעדות לסינוביטיס, עם BLOOD POOL מוגבר וקליטה פטולוגית בולטת במיפוי המאוחר באספקט האחורי של - PLATEAU הטיביאלי המדיאלי והלטרלי, בולטת יותר באספקט הלטרלי. הממצאים מתאימים לנזק סחוסי,לא ניתן לשלול נזק סובכונדרלי בקונדיל הלטרלי. לסיכום:ממצאי הבדיקה מדגימים שינויים פוסטטראומטיים חריפים בברך שמאול. הבדיקה עשיתי כחודש וחצי אחרי הנפילה. תודה הנרייטה

שלום, נא לפנות לפורום המתאים תודה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית