בעיה בפיקה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/03/2012 | 22:03 | מאת: חסוי

היי.. רציתי להתייעץ על בעיה שיש לי.. סובבתי את ברך שמאל פעמיים במשחק כדורגל לפני כמה חודשים וכתוצאה מכך אני מרגיש עד עכשיו שהיא נוקשה, ויש לי כאבים כאשר אני עושה ספורט.. הלכתי לאורטופד ששלח אותי ל-MRI, ומסר לי שיש לי חבלה ונפיחות בפיקה, ומסר לי שאין דרך לטפל בזה,וגם לא ניתוח, וגם לא פיזוטרפיה. הוא מסר שצריך לתת לזמן לעבור, אבל עברו כבר שלושה חודשים וזה עדיין כואב. בנוסף הוא מסר שאין דרך לדעת, וזה יכול להחלים עוד כמה שנים.. אני לא מרוצה מהתשובה הזאת-אין דרך לטפל בבעיה? תודה.

שלום, יש צורך לערוך בדיקה מקיפה על מנת לדעת את הבעיה. לא תמיד צילום יכול לעזור. ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת.. בהצלחה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית