דורבנים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/03/2012 | 16:59 | מאת: שי

שלום, אני מעוניין להתיעץ בעניין פתרון לדורבנים בעקב: יש מדרסים ויש טבעת סיליקון. שאלתי האם טבעת כזו היא פתרון מספיק טוב? או שצריך מדרסים ? ע"פ מבנה הרגל אפשר לקבוע ? תודה מראש, שי.

שלום שי, אין לדעת מה יכול לעזור רק לאחר ניסוי תדע מה יכול לעזור לך. לפי מבנה רגל אפשר לנסות למצוא פתרון לבעייה. רק לידיעתך הבעייה של הדורבן היא לא רק בכף הרגל. בדרך כלל הבעיה של הדורבן מתחילה ממקור רחוק יותר. בברכה אלי

28/11/2012 | 21:19 | מאת: שלמה

לי יש בעיית דורבן מעת לעת שמלווה בדלקת ניסיתי מדרסי סיליקון של לבריאות שופ וזה עצר לי את הכאב והפחית עומס ממליץ בחום שלמה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית