מכה בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/02/2012 | 22:23 | מאת: בת 24

שלום, לפני שבוע קיבלתי מכה בברך שמאל כתוצאה מנפילה. הברך התנפחה קלות ושטף דם קטן הופיע בצד שמאל. ביומיים הראשונים היה לי קשה ליישר את הרגל (לא הצלחתי ליישר עד הסוף)-זה היה מלווה בכאבים. מיום ליום המצב השתפר והצלחתי לכופף וליישר עוד את הרגל (כמעט עד הסוף),הכאב פחת אבל עדיין לא הייתי מסוגלת ללכת בקצב מהיר. בכל אותו שבוע מיום הנפילה נחתי, לא הלכתי הרבה ולא הפעלתי שום מאמץ. היום התעוררתי עם נפיחות בכף רגל שמאל, הכאבים בברך התגברו מעט והנפיחות בברך לא ירדה. מה קורה לי? למה יש נפיחות בכף רגל שמאל?המצב החמיר? תוך כמה זמן הנפיחות בברך ובכף רגל שמאל והכאבים בברך אמורים לעבור?

שלום מאוד קשה להעניק תשובה מדוייקת ללא איבחון, קשה לקבוע ללא בדיקה מקיפה האם יש קשר בין המכה בברך לבין הנפיחות בקרסול, ממליץ להבדק אצל הרופא בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית