כאב בברך עקב אימון

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/02/2012 | 20:33 | מאת: אחד שיודע

לפני שבוע התאמנתי בחדר כושר. מדובר במכשיר שבו שמים מוטות על הכתפיים ומרימים את הגוף מעלה מטה על מנת להעבוד על שרירי השוק. לאחר סיום התרגיל הנחתי לאט את המוטות תוך כיפוף הברכיים. לפתע הרגשתי את מירב המשקל על הברך וכאב חד באזור. כבר שבוע שלא מפסיק הכאב. מדדובר בכאב בפנים ברך שמאל. כאב עמום, חלש שמורגש לעיתים, בעיקר בערב. האם כדאי ללכת לאורתופד או שהכאב יעבור מעצמו? תודה. שבוע טוב!

שלום, מומלץ לבדוק אם רופא האם לא נגרם נזק לברך. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית