AVN בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

26/01/2012 | 15:08 | מאת: איציק

כאב בברך לא מסוגל ללכת.ביצעתי מיפוי עצמות והממצאים הם: קליטה פתולוגית מוגברת בברך ימין עם הדגשה בקונדילוס פמורלי לטרלי הממצא מתאם ל- AVN הרופא אמר כי ההחלמה תמשך כ- 4 חודשים ויש רק לנוח ללא מתן כל תרופה האם יש מה לעשות בשביל לקצר את משך ההחלמה? האם יש תרופה לטיפול בבעיה? האם רק מנוחה זה הפתרון? האם יש טיפול אלטרנטיבי שיכול לעזור? אשמח לקבל את חוות דעתך

שלום איציק. ללא בדיקה מקיפה לא ניתן לקבל יעוץ מדוייק. ממליץ לקבל חוות דעת נוספת בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית