כאב חד בברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/01/2012 | 15:10 | מאת: רגב

בוקר טוב, שמי רגב ואני "משחק" כדורגל פעמיים בשבוע עם חברים אני סובל מכאב חד בברך ימין מה שמקשה עלי בפעולות כמו ריצה בעיטה ואפילו עלייה במדרגות (מה שגרם לזה שאני בקושי יכול לשחק מרוב כאבים) כעשו לי אולטרהסאונד גילו שיש לי: "גיד קוודריצפסט- מעובה והיפואקוגני, עם הסתיידויות בתוכו באזור האחיזה בפיקה - מתאים ל INSERTIONAL TENDINITIS" מאז שגילו לי את הבעיה עברתי שני טיפולים עם כדורים אנטידלקתיים , פיזוטרפיה 4 חודשים בערך וגם זריקת קורטיזון אחת , הטיפולים שעברתי הורידו לי את הכאבים בעליית מדרגות (מה שחזר עכשיו) אבל לא הועילו בכלל בריצה(מה שאני מקווה להשיג בסוף) אשמח לקבל איזה יעוץ בקשר לבעיה שלי תודה מראש רגב

שלום רגב, על מנת לדעת את מצבך ואופן הויפול המומלץ יש צורך לעבור בדיקות נוספות ללא בדיקה מקיפה לא אוכל לצערי לכתוב תשובה מדוייקת. ישנם סיבות רבות לכאב ברכיים שייתכן ועדיין לא גילו בבדיקות הרגילות. קרא על טיפול CRT KCGHU, CRFHHO/ WWW.CRT.CO.IL

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית