carpal tunel syndrome

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/01/2012 | 09:31 | מאת: betit

מה ההבדל בין טיפול בגלי הלם וכירופרקטיקה והטיפול המוצע על ידכם?CRT

שלום בטיט, בגלי הלם מטפלים במכשיר אשר מפיקה סידרה של גלי לחץ ממוקדים מדרגת אנרגיה גבוהה (גלי קול), אשר נעים מראש המכונה, דרך העור ועד הרקמות הרכות אשר מתחתיו. כאשר הגלים פוגעים בפני השטח של הרקמות או בחומרים אחרים, כגון הנקודות בהן נפגשים הרקמות הרכות, הגידים, העורקים והעצמות, האנרגיה הגלומה בגלים משתחררת ומשפיעה על הרקמות בדומה לעיסוי עמוק. המכשיר מפיק רעש (תלןי בסוג המכשיר) חזק. הטיפול בגלי הלם מטפל נקודתית באזור הפגוע. הטיפול בשיטת CRT הוא טיפול הוליסטי המטפל בכל הגוף על מנת לטפל במקור הבעיה שיכול להיות ממקור מרוחק כגון חוליות הגב או חוליות הצוואר. מכשיר הCRT מטפל בתעלה הקרפלית בצורה מדעית ברמת התא באמצעות גלים יחודיים שמפיק מכשיר CRT הטיפול במכשיר לא כואב ולא מסוכן. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית