דלדול סחוס בירך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/11/2011 | 19:07 | מאת: שירן

שלום, אני בת 22 עם CP. בMRI שעשיתי לאחרונה לאחר כאבים בירך שמאל נמצא כי יש לי דלדול ניכר של הסחוס בירך האם הטיפול בשיטת CRT יכול לסייע עבורי בשיקום הסחוס? חשוב לי לציין במידה וזה משפיע שנמצא העדר כיסוי מלא של ראש הפמור ע"י האצטבולום. תודה, שירן

שלום שירו, רק לאחר בדיקה מקיפה ניתן לדעת האם הטיפול יכול לעזור. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית