כאבים במרפקים עקב RA

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

29/11/2006 | 00:24 | מאת: אתי כהן

אני סובלת מRA מזה כ10 שנים (בת 32) איזור הכאב הוא מרפקים אין לי יכולת ליישור המרפקים עקב דלקת פרקים טופלתי בעבר במיטרותקסט וכיום אני מטופלת בסלזופרין ובפרידניזון 5 מ"ג ליום ,האם ידוע לך על טיפול יעיל וטבעי ללא תרופות כימיות אשמח מאוד לשמוע אחת שרק רוצה להרים את תינוקה על הידיים

סיבות רבות לכאבים במפרקים : ניתן לטפל בכאבי המפרקים ע"י שינוי תזונה לאכול פחות בשר וחלב בקר. ניקוי הגוף מרעלים. להרבות בשתיית מיים. ניטרול חומציות הדם.אפשר לשתות טיפות טראומיל הומהומאופתיות ולמרוח משחת טראומיל אפשר לקחת גם harpagophytum D30 שלושה כדורים כל יום בערב. בשוק יש הרבה אמצעים נוספים לטיפול בדלקת. (אין לקחת שום כדור או תרופה הומהופאתית ללא יעוץ מומחה)

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית