פריקת ברך וקרע ברטינקולום

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/07/2011 | 00:29 | מאת: אביב

פרקתי את פיקת הברך אחרי שעשיתי תנועה לא נכונה וסובבתי אותה,ואני עוד מעט עושה MRI. הרופא רשם "אין לשלול קרע ברטינקולום ו MCL" MCL אני מכיר,אבל מה זה רטינקולום?ואם קרעתי אותו מה הזמן המקסימלי שלוקח להחלים מקריעת רטינקולום? שאלה קטנה,קרע מלא ב MCL וברטינקולום יכול להיות פציעה של שנה? תודה רבה.

שלום אביב, אני מציע שתעשה את הצילום ולאחר שנדע מה בדיוק מצב הנזק ניתן לדעת את סוג הטיפול. כרגע מאד קשה לנחש ממה אתה סובל בדיוק מיכוון שיש הרבה סיבות לכאבי ברכיים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית