שאלה על כאבים ברגליים...

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/07/2011 | 11:43 | מאת: רותם

היי,לאבא שלי יש כאבים ברגל כבר זמן מה...הוא היה אצל כמה רופאים,2 מהם איבחנו שזו דלקת פרקים,1 מהם אמרה שלפי הבדיקות דם הוא חייב סיטי ל"ע...מה ממולץ לעשות?? יש לציין שאחד מהרופאים שאיבחן דלקת פרקים הוא מומחה...???

שלום רותם, במידה ומדובר בדלקת פרקים ניתן לטפל באמצעות שינוי תזונה. או טיפול תרופתי. רצוי לשלב גם טיפול כירופרקטיקה. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית