פרק ברך- נמק אווסקולרי

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/06/2011 | 21:48 | מאת: אידה

הברך השמאלית נפגעה כתוצאה ממשיכת כיסא המושב שברכבי קדימה ע"מ להתקרב עם הרגל לדוושות הרכב ולהתחיל בנהיגה. בצעתי בדיקת מיפוי עצמות TC99M MDP ונסקרו פרקי הברכיים ממצאים: + ספקט פרקי ברכיים שינויים אוסטיאוארטריטיים בפרקי ברכיים ריכוז בקונדילוס הטיביאלי המדיאלי פרק ברך שמאל- מתאים לנמק אווסקולרי AVN

שלום אידה, לא ציינת את גילך ומה את מרגישה בברך.. אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית