שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/06/2011 | 23:40 | מאת: דריה

שלום רב! לפני כשנה עברתי ארטרוסקופיה של הברך, המנתח אמר שיש שחיקת סחוס. בזמן האחרון הכאבים חזרו כפי שהיו לפני הניתוח, יש הרגשת נימול ברגל. האם יש איך לשפר את הכאבים? הרופא ציין שיש זריקות אבל אין לדעת לכמה זמן ישפיעו. מה תוכלו לייעץ במצב זה?

שלום דריה לפי דעתי הנימול שאת חשה ברגל מגיעה מהגב. חשוב לבדוק ולטפל בכל הגוף, כלומר בכל מקום שיש בעיה, לעיתים בעיה בגב או בכף רגל יכול להשפיע על הברכיים. \לכן מומלץ טיפול משולב. לפי דעתי הזריקות באם יועילו רק לזמן קצר. בברכה אלי נחום י

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית