לייזר לטיפול בסחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/05/2011 | 20:04 | מאת: ירון

שלום, האם טיפול בלייזר לשחיקת סחוס עוזר ? מהם הטיפולים האפשריים האחרים ? תודה

שלום ירון, לייזר הוא תחום מאד נרחב. יש לייזר קר בעצומה נמוכה שהוא לא חודרני ויש לייזר שמשמש לניתוחים. עד כמה שידוע לי הלייזר הרך מיועד לעידוד ריפוי רקמות לא בטוח שהוא בונה סחוס, ישנם בשוק מספר מרפאות לעידוד צמיחת הסחוס, מאד חשוב לאבחן את מצבך ורק לאחר האבחון ניתן להמליץ על הטיפול הנכון. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית