כאבי ברכיים עקב רגל שטוחה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

25/05/2011 | 08:22 | מאת: גבי

אני סובל מספר ימים מכאבים בברך שמאל, בצד הימני פנימי. אני סובל מרגל שטוחה ונועל מדרסים שנים רבות. יש לי הרגשה שהכאבים באים עקב העמידה/ הליכה שלי ושמדרסים אינם מרימים מספיק את הרגל. אשמח לקבל המלצה לשיכוך הכאבים בטווח הקצר והמלצה לטווח ארוך יותר על מדרסים איכותיים יותר מאילו הניתנים בחנויות האורתופדיה ומידתם נלקחת ע"י דריכה בספוג. תודה, גבי

שלום גבי, יש הגיון במה שאתה כותב.לא תמיד המדרס הוא הפתרון לכאב. לדעתי בדיקה של מאבחן איזון השלד והמפרקים וטיפול מתאים יכול לפתור את הכאב. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית