מכשיר רטט

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/05/2011 | 05:20 | מאת: דינה

שלום. אני בת 53 סובלת מבעיות אוסתיאותריטיס בקרסוליים ולכן לא הומלץ לי לעשות ספורט כגון הליכה , אלא לשחות או לעשות אופני כושר. מאחר ויש לי גם משקל עודף של כ- 15 ק"ג ועל מנת לעזור לי בהורדת המשקל בנוסף לתזונה נכונה, אני שוקלת לרכוש מכשיר רטט, אני חוששת שמכשיר הרטט יגרום לי לנזק בעתיד יותר מאשר תועלת מבחינת הנזק למפרקים עקב הרטט . אני מעוניינת שהמכשיר יחזק שרירים, יחטב את הגוף ויעזור לי לרדת במשקל. כיצד ניתן לדעת שהפעילות לא תגרום לי נזק אלא רק תועלת ? האם ידוע ברפואה על מכשירי רטט כציוד שבעזרתו ניתן לרדת במשקל ? תודה

הי דינה, מכשיר הרטט יכול לחזק ולעזור בהורדת משקל, רצוי לשלב תזונה נכונה ורצוי להתייעץ עם מדריך כושר. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית