קריות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/05/2011 | 12:09 | מאת: יצחק

אני בן 50, בעבר הייתי ספורטאי. לפני כ 20 שנה אובחנה אצלי דלקות גידים וכהיום זה אובחן כדלקת פרקים(עקב הזנחה שלי) .לאחר התייעצות עם רופא ראומתולוג מומחה , אני משתמש מזה כ 10 חודשים בתרופות ( אלוריל וקולכיצין ) לטיפול בדלקות הנ"ל. בבדיקות דם שעשיתי לאחרונה נמצא כי החומצה אוריט היא ברמה תקינה , אך הבעיה האמיתית שלי היום היא כאבים בברך שמאל .נבדקתי ע"י רופא אורטופד שאיבחן אצלי שחיקה בסחוס ובהמלצתו נותחתי לפני כ 5 חודשים . היום לאחר הניתוח עדיין יש לי כאבים שמגבילים אותי אפילו בהליכה. אני מבקש לדעת, מה אני עוד צריך לעשות על מנת להחזיר לי את היכולות לרוץ ולשחק משחקי כדור ? אני מתוסכל מהמצב ומחפש בתקווה למצוא פתרון . אודה על התייחסותכם ועצתכם. בתודה ובברכה , יצחק

שלום יצחק, ראשית סליחה על האיחור בתשובה. קשה לתת יעוץ לפני שעורכים בדיקה מדוקדקת ומקיפה. ברוב המקרים ניתן לשפר את המצב ע"י טיפול נכון. ללא איבחון פיזי או לפחות צילום של הברך לא אוכל לתת יעוץ מיקצועי. ממליץ לשלוח לי צילום ואשתדל לעזור. [email protected] בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית