שחיקת סחוס בברך אצל נשים זקנות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/04/2011 | 13:49 | מאת: מירב

שלום האם קיים טיפול כלשהו , מלבד כירורגי , אצל אישה זקנה שסובלת משחיקת סחוס ? אני מתכוונת לטיפול שמקל על הכאבים ? תודה

שלום, ישנם טיפולים רבים שמקלים על כאבי ברכיים צריך להגיע למטפל הנכון. חשוב לדעת שניתוח לא מתאים לכל אחד ומצד שני לעיתים רצוי כן לעשות ניתוח. הכל תלוי במצב בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית