עזרב בפענוח בדיקת mri

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

11/04/2011 | 22:51 | מאת: חנה

בעקבות חשד לקרע מניסקיאלי עברתי mri-וזו התוצאה: הודגמו אותות תקינים ממח העצם ללא עדותץ לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזיס הסחוס הפירקי מודגם תקין הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות. המניסקוסים בעלי מראה וגבולות שמורים המנגנון המיישר מודגם תקין סחוס הפיקה שמור הודגם נוזל תוך פירקי בכמות מתונה, מודגם עיבוי של הסינוביום יתכן כביטוי לסינוביטיס מודגמת ציסטה פופליטיאלית בקוטר 1.2 ס"מ במישור הצדדי פנימי,3.3 ס"מ במישור הקדמי אחורי ובגובה 6.5 ס"מ. מודגם נוזל בכמות מינימלית בהיקף שריר התאומים המדיאלי מתחת לציסטה הפופליטאלית ממצא העשוי להחשיד לקרע של הציסטה. דרושה קורלציה קלינית והמשך מעקב. מדובר בכאב הנמשך זמן רב-אירע בעת הליכה מאומצת-עיקר הכאב הוא בירידת מדרגות ובקיפול הברך. האם ארתוסקופיה תסייע כאן-או טיפול אחר? תודה.

מאד קשה להמליץ ללא איבחון פיזי, ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית