קשר אפשרי בין המקרים ?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/04/2011 | 22:08 | מאת: דני

שלום רב, תוך חודשיים "צצו" להם כמה בעיות אורטופדיות במקביל. לדעתי יש קשר אולם הרופאים אותם פגשתי לא חשבו כך. בתחילה נוצר לי דורבן בשני עקבי אכילס. לאחר שבועיים התחילה אי נוחות בברכים, אשר התבטאה בכך שהיה קשה לי לישון על הבטן כהרגלי. במצב כזה פיקת הברך כלפי המזרן וזה התחיל להיות כואב. לאחר עוד שבועיים התחילו קליקים בלסת וכאבים בשרירי הלעיסה. חשוב לציין שלא עשיתי שינוי בהרגלי היומיים. עבודתי היא מול מחשב, בישיבה רוב היום ואינני עוסק בספורט (לצערי). באופן כללי עד מקרים אלו הרגשתי בריא. האם יכול להיות קשר בין המקרים? תודה על הייעוץ דני.

דני שלום, כמובן שיש קשר ברגע שיש בעיה בכף הרגל והיציבה לא נכונה המצב משפיע על כל השלד ובהחלט יכול לגרום לתופעות שציינת. פנה לכירופרקט בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית