כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

05/04/2011 | 00:06 | מאת: אבי

שלום רב, אני בן 60 ולאחרונה אני סובל מכאבים בשרירים ברגליים ובגב התחתון במיוחד כאשר אני קם בוקר אני נאלץ לבצע תרגילים על מנת לשחרר את השרירים הכואבים והתפוסים. ביצעתי בדיקת מיפוי עצמות והתוצאות הן: נצפתה קליטה מוגברת פוקלית בשני צידי L5-S1 לסיכום: שינוי ארטורי משמעותי ב-L5-S1 לפי ספקט ברצוני לשאול מה התוצאות הללו אומרות? מה ניתן לעשות בנידון? בנוסף- הרופא המטפל שלח אותי לבצע גם סיטי לעמוד שידרה מותני האם זה הכרחי או על סמך תוצאות מיפוי עצמות אפשר כבר להתחיל בטיפול? תודה רבה

שלום אבי, מחסור במגנזיום בדרך כלל גורם לכאבים והתכווצות בשרירים. פנה לרופא ובקש בדיקת מחסור במגנזיום. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית