הקשר בין דורבן וגיד אכילס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

02/04/2011 | 06:40 | מאת: גלי

אלי שלום יש לי מזה כ9 חודשים כאבים בגיד אכילס לאחר מנוחה (לאחר הקימה,לאחר ישיבה ממושכת וכו') תחילה הפיזיוטרפיסט חשש כי זו דלקת בגיד אכילס, לקחתי כדורים נוגדי דלקת-ללא הועיל טופלתי בטיפול חשמל + גלי הלם + כל טיפול מנסים לשפר את זרימת הדם בכפות הרגליים באמצעות ג'קוזי פושר.. בטיפולים האחרונים גילינו שזה גם דורבן.. וגם - שחיקת סחוסים בברכיים אני כבר לא יודעת מה לעשות אני ממש בדיכאון !!!! הפיזיוטרפיסט אומר שאין מקום לחשוב על ניתוח..........

שלום גלי, בדרך כלל מניסיוני בעיות שאת מתארת נגרמות כתוצאה של בעיות מאי איזון של הגוף הנגרם מבעיות בחוליות הגב או במפרקי הירכיים , אגן ברכיים או בקרסוליים. הטיפולים שאת מתארת בדרך כלל לא תמיד עוזרים. ממליץ לפנות לכירופרקט במידה והגוף יחזור למצבו התקין אני מאמין שמצבך יישתפר.. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית