כאב בברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

27/03/2011 | 11:28 | מאת: אילן

בן 48.לפני כארבעה חודשים התחילו כאבים בברך ימין. הייתי אצל 2 אורטופדים ועברתי צילום רנטגן. הרופאים טענו שאין כל בעייה . אני מתקשה לטפס מדרגות ואני לא מסוגל להתכופף על הברך ( אז אני מרגיש ממש מכת חשמל בברך). אני סובל מגאוט. כאבי הברכיים החלו לאחר שהסתיימה התקפת גאוט. האם יש קשר ? למי עליי לפנות? תודה

שלום אילן, לעיתים כשיש כאבי ברכיים הכאב מגיע ממקור אחר כגון בעיות בגב שמשליך לברכיים. גם בעיית גאוט עכולה להשפיע על כאבים בברכיים, ממליץ לפנות לרופא מומחה לדלקות מפרקים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית