תסמונת תעלה קרפלית

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/03/2011 | 20:01 | מאת: רון

שלום, רציתי לדעת מה היעילות של טיפולים כמו גלי הלם ושיטת crt לתסמונת תעלה קרפלית דו צדדית, ללא מקור צווארי(ככל הנראה..כלומר לפי ה EMG) בתודה רון

שלום רון, אין לי ניסיון עם טיפול בגלי הלם. בשיטת CRT מטפלים בשילוב מספר שיטות הכל תלוי במצבך ללא בדיקה ואיבחון קשה לדעת את מידת היעילות של הטיפול. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית