כאב בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

03/03/2011 | 18:42 | מאת: איה

שלום, לפני כשבוע וחצי הלכתי לישון לאחר אימון גופני שבו לא קרה שום דבר מיוחד (לא מכה ולא סיבוב או דריכה לא נכונה על הברך) ולאחר מתיחות, בבוקר כשקמתי לא יכולתי לישר את הרגל ולקפל אותה בלי להרגיש כאב במאחורה של הברך. כשאני קמה ממצב בו הברך מקופלת הרבה זמן (ישיבה בכיתה למשל) אני בקושי יכולה לדרוך עליה, לעומת זאת אם אני הולכת הרבה זמן בשלב כלשהו הברך מפסיקה לכאוב ואני יכולה ללכת כמעט רגיל.. בנוסף הייתי באימון קצר השבוע ובמהלך האימון בכלל לא הרגשתי כאב ברגל.. אני בת 25 ומתאמנת קבוע ובצורה מסודרת ללא בעיות בברך זו. יש לי גמישות יתר במפרקים אבל לא בצורה חמורה.. מה זה יכול להיות? תודה

שלום איה יש צורך לערוך בדיקה מקיפה על מנת לדעת את הסיבה לכאב. ייתכן והבעייה קשורה למפרק ברך שזז ממקומו או בעיות באגן. קשה לי לדעת לפני בדיקה מקיפה מומלץ לפנות למומחה באזון השלד. בהצלחה אלי נחום

03/10/2012 | 15:49 | מאת: רוני

איה שלום, יש לי בדיוק אותו דבר. האם הצלחת לפתור את הבעיה? איך? תודה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית