בעיות ברכיים . והאם יש קשר לגב

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/02/2011 | 14:53 | מאת: גלורייה

שלום .בעלי בגיל 57 בצע בדיקת MRI ברכיים בעקבות קושי ניכר בהליכה. עם כאבים חזקים בברכיים.. ונתגלה שיש לו קרע במניסקוס ב2- הרגליים . ברגל ימין קרע פנימי . וברגל שמאל קרע חיצוני..לא ברורה לי הסיבה למצבו מאחר והוא בקושי מתהלך וסובל בנוסף .מבעיות גב תחתון .ארכנואידיטיס עם כיס שתן נירוגני ובעייה עיצבית ברגליים לפי בדיקת EMG נזק נירוגני בינוני עד קשה .הודגמו שינויים של ראינרבצייה כרונית בכל השרירים דו"צ יותר קשה מימין..(אגב לפני כמה ימים גם כאבים בקרסול רגל ימין .פשוט לא מסוגל ללכת ) מבקשת להבין אם יש קשר של הקרע במניסקוס ב- 2 הרגליים ל - בעיות הגב. והאם ניתוח יכול לפתור את הבעייה בברכיים למרות הבעייה העיצבית .. . תודה מראש גלורייה.

הי גלוריה. לא תמיד יש קשר בין קרע במינסקוס לבעיות בגב, מצד שני כשיש בעיות בגב ייתכן בעיות ברגליים ובברכיים והפוך שיש בעיות ברגליים הדבר יכול להשפיע על הגב. לגבי האם כדאי לעשות ניתוח רצוי להתייעץ עם הרופא. ממליץ לנסות טיפול אלתרנטיבי לפני ניתוח בהצלחה אלי נחוןם

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית