דורבן

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/02/2011 | 18:37 | מאת: רועי

שלום, אובחנתי אצל רופא בכיר בכפות הרגל בדורבן, הטיפול שקיבלתי הינם כדורים אנטי דלקתיים ופיזותרפיה עצמית. אני בעבודתי מדריך ריקודים ידעתי את הרופא על כך אך יצאתי ממנו ללא הפניה להפסקת העבודה. בעקבות כך חלים כאבים חוזרים לאחר כל פעילות בעבודה. האם ניתן לקבל הפניה להפסקת הפעילות ה"ספורטיבית" שאני מבצע בעבודתי?

שלום רועי, לרופא סמכות להעניק אישור מחלה . בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית