בעיה באצבעות כף יד שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/06/2020 | 13:46 | מאת: בעיה בכף יד שמאל

שלום, אני בת 57. בכל בוקר כמעט, בשלב מסויים עם התעוררות מהשינה,אצבעות כף יד שמאל אינן מתפקדות כרגיל. קשה להזיז אותן. זה ממשיך גם הלאה במהלך היום . הבעיה היא בעיקר עם האמה.וכשאני מנסה להזיז את האמה, זה כואב, בזמן שלא כואב לעשות זאת באצבעות האחרות. מה יכולה להיות הסיבה? בקרוב אעשה בדיקות דם שנתיות. האם עליי לבצע בדיקות נוספות על ההבדיקות הרגילות הקשורות בתופעה זו? תודה מראש רחלי

שלום, על מנת לאבחן את הבעיה באצבעות יש לבקש מהרופא המטפל הפניה לבדיקה שנקראת EMG בדרך כלל הסיבה לכאב באצבעות יכול להיות מדלקת או שחיקת סחוס מפעילות יתר או דלקת בגיד למחלה קוראים טריגר פינגר.. שבדרך כלל הפתרון ניתוח במרפאת CRT אפשר לטפל בבעיה בהצלחה גבןהה במכשיר גלי הלם והטיפול חוסך ניתוח

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית