כאב וקליקים בברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/02/2020 | 20:45 | מאת: דניאל מילר

היי אני חצי שנה לאחר ניתוח מינסקוס בברך ימין הכאב לא עבר קליקים מאוד חזקים בברך וגם הברך מתנפח לי תמיד מה אני יכול עוד לעשות אני כבר מיואש

היי לכאבי ברכיים לאחר ניתוח יש סיבות רבות. רק לאחר צילומי הדמיה או בדיקה פיזית ניתן להבין מה הסיבה לכאבי הברכיים.. לפעמים הבעיה במפרק הברך שלא מאוזן או בעיה רחוקה בגוף שמשפיע על הברך. לפעמים יש בעיה של זיהום .. לפעמים הבעיה מניתוח לא מוצלח..

שלום, מומלץ לחזור למנתח שיבדוק ויראה מה השתבש אולי כדאי לעשות צילום נוסף

13/05/2020 | 06:15 | מאת: דניאל מילר

תודה אז מה כן מומלץ לי לעשות הכאב לא עוזב אותי ואני חייב לציין שאני גם עשיתי זריקה לברך וזה גם לא עוזר

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית