פגיעה בברך , אשמח אם תענו לי

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/01/2011 | 14:15 | מאת: איריס

אני בת 45 , רכבתי על אופניים בעליות כשעתיים אחרי שלא רכבתי שנים. הרגשתי כאב בברך שמאל והתנפח לי מעל הברך מאז יש לי הגבלה בתנועה וכאב באולטראסנד שביצעתי גילו מים בבורסה מה עליי לעשות?

לום איריס, במידה ועדייןאת סובלת מכאב והגבלה בתנועה מומלץ לפנות לאורטופד שיאבחן את הבעייה וימליץ לך על טיפול מתאים. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית