כאבי בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/12/2010 | 07:55 | מאת: אבי

בני בן 15 משחק כדורגל בקבוצה ומתאמן 4 פעמים בשבוע בשלשה החודשים האחרונים חש כאבים מתחת לברך בצילום לא רואים חבלה ואומרים שזה גדילה הכאבים מופעים רק במאמץ ולא באימון קל.כמה זמן זה יכול לקחת והאים יש טיפול למנוע את הכאבים

שלום אבי, מניסיוני מדובר בברך לא מאוזנת הגורמת לכאב עד שלא מבצעים בדיקה פיזית לא ניתן לנחש את הסיבה לכאב. אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית