כאבים מתמשכים לאחר ניתוח ארתוסקופיה בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/07/2019 | 01:04 | מאת: טליה

היי, אני רקדנית מקצועית בת 17. בשנה שעברה קרעתי את המניסקוס ועברתי ניתוח ארתוסקופיה בברך בעקבות כך. בדיעבד התגלה שגם שחקתי את הסחוס עצמו, דבר שעיכב קלות את משך הניתוח אך לבסוף טופל גם. מאז אני סובלת מכאבים רבים בברך בדיוק באותו המקום של הקרע, מאחורי הברך ובירך. הלכתי למספר אורתופדים שאמרו שאלו כאבים כתוצאה מהניתוח ומהפציעה אבל הכאבים רק ממשיכים להחמיר. אשמח לייעוץ בנושא :)

שלום טליה. לכאבי הברכיים יש סיבות רבות מלבד הקרע. מרפאתינו מתמחה בטיפולי ברכיים מיכון שפעמים רבות הסיבה לכאב הם לא רק הברכיים אלה חוסר איזון בגוף המשפיע על הברך. יש גם ציוד מיוחד המשקל את הברכיים. מומלץ להגיע ליעוץ חינם. www.crt.co.il

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית