בעיות אורתופדיות ראומטולוגיות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/07/2019 | 22:42 | מאת: שרון

אובחנתי עם דורבן, שחיקת סחוס בידיים ובעיה נוירולוגית (EMG) ) בתעלה קרפלית. הרופא לא מסביר מה האבחנה אלא לפי ההפניות לניתוחים אני משערת. יש גם בעיה המטולוגית במעקב אודלקות בכל הגוף. צילום רנטגן ברכיים למשל לא הראה שחיקה למרות שהכאבים מקשים על עמידה והליכה. בכפות רגליים הומלץ על ניתוח. מדדי דלקת גבוהים שנים. בנוסף פיברומיאלגיה. באיזה תחום אני זקוקה לייעוץ? מה האבחנות מכל הרופאים לא ברור (בשפה מקצועית) ומה הטיפול?

שלום שרון. הטיפול הטוב ביותר לבעיותך הוא טיפול בגלי הלם.. במרפאות crt מתמחים הטיפולים ללא ניתוח אם הצלחות מעל 95% את מוזמנת לפנות למרפאת ולהגיע ליעוץ ובדיקה חינם www.crt.co.il

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית