דורבן בעקב כף הרגל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/11/2010 | 14:40 | מאת: איילת

שלום רב, לאימי בת ה-70 , יצא לאחרונה דורבן בכף הרגל, קצת מעל העקב מין עצם בולטת האם מדובר בדלקת בעצם או גיד? האם שחיקה כתוצאה מגיל? האם בכלל ניתן לטיפול ואם כן באיזה אופן? אשמח לתגובה

ישנם כמה סוגי טיפול בדורבן החל בטיפול בגלי הלם תרופות, מנוחה זריקות, כירופרקטיקהסו ג'וק. אני מעדיף טיפול משולב. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית