צילום

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/11/2010 | 22:11 | מאת: סגל

לאחרונה ביצעתי מיפוי עצמות עקב כאבים חוזרים ונשנים בברכיים להלן התוצאות מודגמת קליטה מודגשת באזורים של זיזים ספינליים בגובה בערך D12 וL2 (טראומה מינימלית? אחר?) לקורלציה קלינית ובמידת הצורך רנטגנית. מודגם מוקד קליטת יתר באספקט מידיאלי של קונדיל פמורלי לטרלי מימין אין לשלול שמדובר ב- osteochondritis dissecans נצפתה קליטת יתר באזור קונדיל פומורלי לטרלי מימין ובטיביאל טוברוסיטי משמאל (טראומה ? stress lngury) מה זה אומר. תודה תודה

מומלץ לפנות לפורום אורתופדיה..

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית