קרע במניסקוס החיצוני

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/11/2010 | 09:38 | מאת: rubi

שלום, מזה כשנה אני סובל מכאב בברך שעם הזמן התפשט גם לכל החלק החיצוני של הירך באותה הרגל. עשיתי חצי שנה פיזותרפיה וזה לא עזר וגם כדורים לא עזרו לכאבים. הפיזותרפיסט אמר שזו דלקת שהתפשטה לגיד. השבוע הרופא איבחן קרע במניסקוס החיצוני והמליץ על ניתוח, אבל אמר שהכאבים בירך לא קשורים לברך. האם יכול להיות שקרע במניסקוס משפיע גם על הירך?? מה אפשר לעשות. תודה מראש.

שלום קרע במינסקוס יכול בהחלט להשפיע על הירך ועוד מקומות נוספים בגוף. מיכוון כשיש כאב בברך אתה משנה את מנח ההליכה על מנת להקל בכאב וכתוצאה מכך ישנו לחץ על מקום שונה המשנה לך את איזון היציבות בגוף. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית