דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

14/11/2010 | 10:29 | מאת: ליאור

שלום, אני בן 26 חולה מזה 7 שנים בדלקת פרקים מסוג סטיל. רק לאחרונה הגעתי לאיזון דלקתי בעקבות תרופה ביולוגית חדשה אבל נגרמו נזקים כתוצאה מהדלקת שהיתה עד עכשיו. יש לי אי נוחות בברכיים וכאבים בשורש כפות הידיים. לאחר בדיקת אולטרא-סאונד בידיים אובחן נזק די מתקדם. השאלה היא איזה בדיקות עוד אני יכול לעשות לאבחון אולי יותר מדויק והאם יש טיפול לדפורמציות שנוצרו ולשיקום כפות הידיים והברכיים. תודה.

שלום ליאור, יש בדיקות צילום נהדרות שיזהו את הבעיה החל מצילום רנטגן צילום ct ו-mri מומלץ להיוועץ עם רופא המטפל. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית