שאלה :)

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/11/2010 | 17:39 | מאת: שירן

יש לי קרע במיניסקוס וציסטה בברך שמאל.. אני מחכה לניתוח. השאלה שלי, האם אני יכולה להמשיך בפעילות גופנית? או שזה יכול רק להחמיר?

שלום שירן, ממליץ להייעץ עם איש מקצוע בתחום הפיזיוטרפיה או מדריך כושר. הכי נכון להקשיב לגוף ולפעול בזהירות על מנת לא להחמיר את המצב. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית